Månadsbrev februari 2023

Vårmöte kommer att bli i Jönköping på Spånhults Herrgård & Hotell Adress Spånhultsvägen 19, 562 31 Norrahammar den 12/3–23, och det är bråttom att anmäla sig sista dagen är 230226

I butiken för licenser/besiktning, där anmäler man sig till vårmötet och det går att betala med kort/swish.

Frågor ang. butiken besvaras av Christian Stensson via sms på 0737-24 61 53 eller mail [email protected]

Tävlingsanmälan-2023 är nu öppen och det går att anmäla sig till säsongen 2023, mer info ang. denna funktion kommer på vårmötet.

Filip Nilsson GTPK har ordet.


GTPK arrangerar SM fredag kväll v29 21/7.
Vi kör som vi gjort dom föregående åren, de vill säga GTPK betalar båten men GTPK betalar ingen milersättning, prispengar eller royalty till förbundet då de inte är ekonomiskt möjligt att arrangera en SM deltävling på Gotland då.

Vi kör klasserna mini modefied och uppåt. Farmstock prostock och hotfarm . Även lokalt garden och standard.

Eventuellt 500-600 mod också. Mer info kommer

Team /traktorer skall sända en önskan hur ni vill åka med båten. In och kolla turlistan på destinationgotland.se . Sedan sänder ni ett mail med traktornamn, två st chaufförer med födelsedatum samt Reg nr av det transportfordon ni tänker köra med över. För detta betalar GTPK
Anmäl till Filip mail :[email protected]

31/3 måste vi senast boka båt för att vara säkra plats . De är bättre och boka sedan avboka om man får förhinder. Att tänka på är att v29 brukar det vara fulla båtar så därför boka eran övrig personal/ familj o vänner i tid!
Till övriga team medlemmar och familj supportrar så finns det en rabatt kod att få i samband med man anmäler sitt ekipage.

Hjärtligt välkomna till Gotland. /GTPK styrelse

Frågor funderingar ring tveka inte i och ringa eller maila Filip 0707592845

Comments are closed.