Månadsbrev från STPF februari/ mars 2019

Då har vi avslutat Februari månad och gått in i Mars. Alla våra klubbar runt om i landet har haft sina årsmöten. Den 16/2 gick STPF´s årsmöte av stapeln i Jönköping. Med drygt 45 deltagare, Vi tycker att det uppkom många bra diskussioner som vi kan vidareutveckla med våra klubbar och medlemmar.

Vi delade ut 3 priser till följande:

Årets Nykomling: Team Asa

Styrelsens specialpris: Helene Svensson.

Årets Pullingmotor: Krister Grankvist

Årets Pullingmotor är ett nytt pris och det är tänkt att alla får komma med nomineringar till detta. Det ska vara till någon som man tycker gör/ har gjort mycket för pullingsporten eller på annat sätt bidragit till pullingens utveckling i Sverige

  Har ni nomineringar att komma med så mejla någon av oss i styrelsen 😊

En sammanfattning från årsmötet är att det tre motionerna från HTPK behandlades.

 Nr:1 Ang att Hotfarm blir SM-klass fick bifall,

Nr:2 Ang att Hotfarm ska ha samma ersättning som övriga SM-klasser Avslogs

Nr:3 Ang att samma pris system som 2018 ska gälla framöver fick bifall.

Vad detta innebär tog styrelsen upp på sitt senaste möte och drog slutsatsen att det var årsmötets mening var det ska vara som i frågan om ersättning 2018.

600 mod och Compact diesel 1000kr fast/ tävling

Övriga Modifierade och Farmstock 1500kr fast/ tävling

Hotfarm som tidigare betalar arrangören 600kr/ klass som går till en pott som delas ut efter säsongen enligt samma system som 2018.

Det tre övriga motionerna behandlades ej då de inte inkommit enlig vad stadgarna föreskriver.

Det bestämdes även att Christian Rudén och Kalle Tagesson får i uppdrag att under säsongen 2019 samla arrangörer och tävlande, för att arbeta fram ett förslag till ett nytt och varaktigt system för transport och prispengar.

Målet är att det ska diskuteras, funderas och räknas på ett system som känns vettigt för både arrangörer och tävlande och det ska vara klart till höstmötet 2019.

För att motionen ska vara genomarbetad och uppe för behandling på årsmötet 2020.

Det jobbas även på en struktur för att göra kommunikationen lite enklare mellan alla både tävlande, arrangörer, STSK mfl. Hur strukturen och processen ser ut kan ni se längre ner i detta brev. Alla kontaktuppgifter är sammanställda vi ska bara vara säkra på att vi kan dela med oss av dessa på ett säkert sätt enligt GDPR reglerna.

Troligen kommer detta att kunna ske på hemsidan förutsatt att man är inloggad.

Vi i styrelsen efterlyser någon som kan tänka sig att hjälpa Helene med hemsidan, facebook och övrig media.

Vi söker efter någon som kan sköta om hemsidan mer kontinuerligt och erfarenhet av Joomla är bra då hemsidan är byggd i det systemet.

Vi behöver även någon/ några mer andmin på Facebook för bilder och inlägg då Helene inte kommer vara på alla svenska tävlingar under sommaren.

Det finns kanske även någon som är duktig på att filma och kan göra lite filmklipp från tävling etc som vi kan publicera på Youtube, FB m,m

Är det någon som känner sig manad eller vet någon som kan vara rätt för dessa uppdrag så hör av er till någon i styrelsen.

Nu går det fort till årets första tävling. Ni glömmer inte att betala era licenser så att ni kan åka på alla tävlingar.

I år kommer det att skickas med korthållare och band till licenserna. Det är tänkt att vi ska ha dessa på oss på tävlingarna när vi är i Closedpit och på banan. Detta för att arrangörerna ska kunna ha möjlighet att se så att de som är där är behöriga/ försäkrade dock gäller fortfarande arrangörens armband så som tidigare.

Glöm inte heller bort att registrera er/ teamet på hemsidan. Har ni problem med in-logg eller liknande hör då av er till oss så ska vi hjälpa er.

Följ oss gärna på FB och glöm inte att logga in på stpf.se ibland, speciellt inför besiktningen av era traktorer.😊

 Tills nästa gång vi hörs, ta hand om er.

Med vänlig hälsning STPF´s styrelse

Comments are closed.