Månadsbrev Juli 2023

40års jubiléet

Först en påminnelse om 40års jubiléet som går av stapeln den 18 november på Scandic star i lund. Anmälan bör göras snarast, senast den 15 augusti. Information finns i butiken under produkten Svensk tractorpulling jubileumsfest (scrolla ner) för att se programmet, samt hur bokningen av hotellrum kan göras för den som vill sova över. Butiken

Tävlingarna i Juli

Först ut var Öland 1/7 med 53 startande, sedan Väse 15/7 med 54 startande, till sist Gotland 21/7 med 34 startande. Många fina drag har det bjudits på och det är tätt i topp striden för SM titlarna som det görs upp om i de 2 avslutande SM-tävlingarna, Tvängstorp 23/9 och Laholm 7/10. Innan dess skall EM i Danmark/ Brande 8-9/9 avgöras. I Väse gjorde 4 Rednecks teamet en mycket uppskattad sak, de drog fram sin traktor där publiken passerade och fick mycket besök med massa frågor, detta borde fler team ta efter för att promota sporten.

EM 2023

Inventering av traktorer till ETPC pågår, då inventeringen ligger till grund för hur många startplatser Sverige kommer att erbjudas och som vanligt ligger aktuell SM ställning till grund för vilka som kommer att erbjudas att representera Sverige. Det preliminära EM programmet finns på tractorpulling.dk/europamesterskab-2023/program/ .

Comments are closed.